Loading...

Segway Solar Panel SP200

kr 6.995

Sørg for opplading av din Cube-enhet mens du er på farten. Solcellepanel gir deg den fornybare kraften du trenger for lading av Cube. Enkel å ha med, enkel å bruke!

Produktnummer: SP200 Kategorier: , Stikkord:

Del på sosialemedier :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Lad Cube med solenergi og
Segway Solar Panel

Segway Solar Panel SP100/ SP200 – en direkte kilde til den reneste energi for ladning av Segway Cube 1000 og Segway Cube 2000 mens du er underveis. 

Med IP56-klassifisering, og en effekt på 100W /200W (SP100/SP200), er solcellepanelene fra Segway designet for å levere strøm til din Cube, også under varierte værforhold. 

Høy effektivitet og lang holdbarhet

Lading av Cube skjer effektivt selv om været er ustabilt. Segway Solar Panel er konstruert med monokrystallisk silisium– og sikrer høy effektivitet og lang levetid. 

Tilkobling og utvidelse:

Opptil 4 paneler (maksimalt 400W for SP100- og maksimalt 800W for SP200) kan kobles sammen, og gir Segway Solar Panel en energiløsning som er fleksibel nok for de fleste behov. Din Cube får nok strøm fra Segway Solar Panel til å holde dine enheter i gang. Hvor vil du være er spørsmålet. Ikke energi/strøm!

Lading av enheter fra Segway Solar Panel

Egne utganger for USB-A 18W og TYPE-C 60W, gir også mulighet for lading direkte fra solcellepanelene. Enklere blir det ikke, du har ekstra lademuligheter der du er. Alltid. 

Segway Solar Panel gir deg bærekraftig energi. Hvor du enn er- eller hvor du vil reise, du har strøm nok. 

Ta den bare med deg. Segway Cube og Segway Solar Panel